Web Analytics Made Easy - Statcounter

شفیعی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران با اشاره به اینکه تکمیل و بهره‌برداری بیمارستان امام خمینی(ره) شهریار در اولویت سازمان مدیریت استان است، گفت: سهم شهرستان شهریار بایستی در جذب اعتبارات ملی بایستی ارتقا پیدا کند.

به گزارش خبرگزاری برنا از تهران ؛ مسعود شفیعی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران امروز در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه شهرستان شهریار اظهار داشت: محورهای مورد بیان در جلسه منطبق بر برداشت‌های ما در سازمان مدیریت و برنامه ریزی است و شهرستان شهریار با جمعیت حدود ۱ میلیون نفری دارای شرایط و ظرفیت‌های ویژه در کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شهریار از جمله شهرستان‌های است که متاثر از پدیده فرونشست است و با تمام این تفاسیر اهمیت مقوله آب در شهریار بیش از پیش نمایان می‌شود و باید اتکا به منابع آبی زیرزمینی کاهش یابد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران بیان کرد: موضوع بهداشت و درمان و آموزش و پرورش در شهریار با توجه به جمعیت بالا در منطقه از اهمیت بالا برخورد است و بایستی تلاش شود با برنامه‌ریزی صحیح به سمت استانداردهای متوسط استانی و فرمانداری حرکت کنیم.

شفیعی گفت: بیمارستان شهریار در اولویت سازمان برنامه و بودجه استان تهران است و دغدغه تکمیل و بهره‌برداری هر چه سریعتر این بیمارستان در استان وجود دارد.

وی ادامه داد: منابع و اعتبارات استانی پاسخگوی نیازهای شهرستان‌های تهران نیست و تنها بخشی را پوشش می‌دهد و سهم شهرستان شهریار از اعتبارات ملی بایستی ارتقا یابد و بایستی دستگاه‌های مربوطه در شهرستان تلاش مضاعفی داشته باشند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران تصریح کرد: بایستی بر اساس تبصره ۱۹ قانون بودجه امسال بخش خصوصی را در اجرا و تکمیل پروژه‌های نیمه تمام مشارکت دهیم تا با توجیه و دفاع از پروژه اعتبارات مصوب ملی را دریافت کنیم.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اعتبارات ملی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران بیمارستان شهریار رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران شهرستان شهریار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۱۴۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۶۰ پروژه در سبد پروژه‌های سالانه شهر اصفهان است/ هیچ پروژه‌ای نباید معطل طراحی بماند

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان با بیان اینکه بالغ بر ۱۱۶۰ پروژه در سبد پروژه‌های سالانه قرار دارد، گفت: پروژه‌های شاخص و مهم منطقه‌ای ۳۰۰ پروژه است، در سطوح بعدی پروژه‌های منطقه‌ای، محله‌محور و مستمر قرار دارد که طراحی‌ها با اولویت پروژه‌های شاخص، مهم منطقه‌ای و محله‌محور است.

سعید ابراهیمی در گفت‌گو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اینکه پروژه‌های سال ۱۴۰۳ در گام اول در قالب چهار سبد سه ماهه اولویت‌بندی شد، اظهار کرد: در مرحله دوم باید بر اساس اولویت‌بندی، پروژه‌هایی که نیازمند طرح بوده است، هر چه زودتر تعیین تکلیف شود، چراکه طبق سیاست شهرداری هیچ پروژه‌ای نباید معطل طراحی باشد.

وی با بیان اینکه با همین هدف با تمام مناطق و ستاد جلسات مختلفی برگزار شد و در رابطه با طراحی‌ها و آخرین زمان‌هایی که طرح بتواند تحویل داده شود، توافقاتی انجام شد، افزود: طبق برنامه‌ریزی انجام شده، بالغ بر ۷۵ درصد پروژه‌های سال ۱۴۰۳ در سه ماهه اول آماده و مقدمات اجرا فراهم می‌شود و سپس تصمیم‌گیری بر اساس میزان منابع و نحوه تزریق آن به پروژه‌ها صورت می‌گیرد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان ادامه داد: این اقدام ارزشمندی بود که پروژه‌های اولویت‌دار طراحی شود و به سمت اجرا حرکت کنیم که امیدوارم با همکاری و تأمین منابع مالی مناسب بتوانیم هر چه زودتر پروژه‌های سال ۱۴۰۳ را به اجرا و نتیجه برسانیم‌.

ابراهیمی با بیان اینکه بالغ بر ۱۱۶۰ پروژه در سبد پروژه‌های سالانه قرار دارد، گفت: پروژه‌های شاخص و مهم منطقه‌ای ۳۰۰ پروژه است، در سطوح بعدی پروژه‌های منطقه‌ای، محله‌محور و مستمر قرار دارد که طراحی‌ها با اولویت پروژه‌های شاخص، مهم منطقه‌ای و محله‌محور است.

وی با بیان اینکه چندین حوزه در شهرداری متولی طراحی پروژه‌ها هستند، تصریح کرد: اداره کل فنی و طراحی متولی پروژه‌های کلان عمرانی، سازمان پارک‌ها و فضای سبز متولی پروژه‌های فضای سبز، متولی پروژه‌های بافت تاریخی سازمان نوسازی و بهسازی و سازمان زیباسازی متولی حوزه زیباسازی هستند که پروژه‌ها به این سازمان‌ها ابلاغ و تکلیف شده تا هرچه سریع‌تر طرح مصوب را ارسال کنند.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان با اشاره به اینکه این اقدام که فرایندهای طراحی را به قبل از تدوین بودجه رسانده‌ایم، از دو سال گذشته تا کنون اجرا می‌شود و باید در بودجه ردیفی را لحاظ کنیم که مقدمات آن آماده شده باشد، افزود: سال جاری وضعیت بسیار مناسب‌تری داریم و با این اتفاق در سه ماهه اول سال با تأمین منابع مالی مناسب، پروژه‌ها با قدرت اجرا می‌شود.

کد خبر 749273

دیگر خبرها

  • مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند
  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی
  • برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان
  • جاری شدن سیل در بیش از ۴۰ نقطه در بستر رودخانه‌های شهرستان بردسکن
  • رئیس جمهور بیستم اردیبهشت به قم سفر می‌کند
  • ۱۱۶۰ پروژه در سبد پروژه‌های سالانه شهر اصفهان است/ هیچ پروژه‌ای نباید معطل طراحی بماند
  • تکمیل بیمارستان رازی کوهدشت تا پایان سال ۱۴۰۴
  • اولین آزمون استخدامی سال ۱۴۰۳ برگزار شد
  • برگزاری اجلاسیه شهدای چرام در ۲۷ اردیبهشت
  • درآمد مردم لرستان افزایش یابد/ رفاه اجتماعی را ارتقا دهیم