Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر – گروه استان‌ها: بهره مندی از خدمات بهداشتی و درمانی در یک جامعه در واقع حق مسلم شهروندان و از مهم‌ترین حقوق انسانی است و در قوانین جمهوری اسلامی نیز به آن توجه ویژه شده است و دولت مکلف به تأمین حداقل نیازهای بهداشتی و درمانی شهروندان شده است.

اما بیمارستان‌های شهرستان‌های ملارد، شهریار و قدس با بهره مندی از یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر جمعیت پاسخگو نبوده و مردم برای دریافت خدمات درمانی و پزشکی با مشکلات بسیاری مواجه هستند و سه بیمارستان در حال احداث این شهرستان‌های پر جمعیت غرب تهران چشم انتظار تخصیص بودجه اند، اقدامی که تاکنون شاهد آن نبوده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته بیمارستان‌های ملارد و قدس تقریباً از نظر فیزیکی به اتمام رسیده‌اند و امیدواریم تا دو سه ماه آینده به بهره برداری رسیده و مردم را در شرایط شیوع ویروس کرونا یاری رسانی کنند، اما بیمارستان سوم که بیمارستان امام خمینی (ره) شهریار است، ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، که تکمیل و افتتاح آن زمان بیشتری می‌برد.

مشکلات درمانی و سختی تردد مردم ملارد نیاز به بیمارستان را پررنگ‌تر می‌کند

یکی از شهروندان ملارد به خبرنگار مهر گفت: متأسفانه برای کوچک‌ترین مریضی و مشکلی باید به استان البرز، شهریار و یا کرج مراجعه کنیم، در حالی که قبل از عید نوروز قرار بود، بیمارستان ملارد افتتاح شود.

محمد اصغری با اشاره به اینکه شهر ملارد با وجود اینکه در تقسیمات کشوری به شهرستان ارتقا یافته‌است، حتی یک بیمارستان هم ندارد، بیان داشت: مشکل درمانی مردم این شهرستان فقط به این‌جا ختم نمی‌شود، مشکلات اقتصادی و سختی تردد به اطراف سبب شده تا در هنگام مواجهه با بیماری تا جایی که امکان دارد، از حضور در مراکز بیمارستانی و درمانی پرهیز کنیم، اما برخی اوقات به ویژه در مواقع اورژانسی واقعاً نیاز به حضور سریع در بیمارستان‌ها وجود دارد، که برای این مواقع حتی یک تخت بیمارستانی در ملارد نیست.

وی عنوان داشت: این شهرستان با جمعیت ۵۰۰ هزار نفری خود حتی یک مرکز درمانی دولتی هم ندارد تا اقشار آسیب‌پذیر و کم‌درآمد آن بتوانند با مراجعه به آنجا از رنج‌های خود بکاهند و بدتر از همه این است که مسئولان به مردم وعده داده می‌دهند که برای آنان بیمارستان ساخته می‌شود و هر از گاهی وعده اتمام می‌دهند، اما این خبرها جز افزایش اشتیاق مردم و ناامیدی بیشتر آنان ثمر دیگری نداشته است.

حامد حسینی نیز یکی دیگر از شهروندان ملارد در گفتگو با خبرنگار مهر عنوان داشت: چرا هنگامی که یک شهر، هنوز شهر به معنای واقعی نشده‌است، آن را به شهرستان تبدیل می‌کنند؟ ملارد علاوه بر این‌که یک مرکز درمانی دولتی ندارد، یک مرکز درمانی برای بستری بیماران نیز ندارد و تمام مراکز خصوصی نیز در صورت پیش آمدن موقعیت اورژانسی، توانایی پذیرش بیمار را ندارند. و اگر یک وضع ویژه اتفاق بیفتد، بیمار ما تا رسیدن به بیمارستان دیگر شهرها و با توجه به ترافیک سنگین موجود در جاده‌ها، جان خود را از دست خواهد داد.

بیمارستان ١۶٠ تختخوابی ملارد به پیشرفت فیزیکی ٨٥ درصدی رسیده است

فرماندار ملارد در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه علت تأخیر در افتتاح بیمارستان این شهرستان نبود اعتبار کافی است، اظهار داشت: با پیگیری‌های انجام شده، شاهد پیشرفت مناسبی در این پروژه هستیم، و اکنون شاهد گذراندن آخرین مراحل ساخت فیزیکی بیمارستان هستیم.

سجاد برنجی ساخت هرچه سریع‌تر بیمارستان ملارد را وظیفه مسئولان اجرایی دانست و گفت: با تمام توان پیگیر اتمام ساخت این بیمارستان هستم، چرا که در نزدیکی پایتخت و با وجود جمعیت قابل توجه حتی یک بیمارستان نیز نداریم و مردم برای رفع نیازهای درمانی خود مجبورند به تهران و یا شهرستان‌های اطراف مراجعه کنند.

برنجی عنوان داشت: معاون اول رئیس‌جمهوری به سه وزیر و رئیس سازمان برنامه و بودجه برای رسیدگی و تسریع در تکمیل بیمارستان و فرهنگسرای این شهرستان تا پایان امسال دستور ویژه صادر کرده است که انشاالله محقق خواهد شد.

وی اظهار داشت: پروژه بیمارستان ١۶٠ تختخوابی شهرستان ملارد با زیربنای ١٤ هزار و ٣٥ مترمربع در دو بلوک تاکنون به پیشرفت فیزیکی ٨٥ درصدی رسیده و تکمیل آن از نیازهای شهرستان در زمان حاضر است.

سرانه تخت بیمارستانی در شهرستان‌های ملارد، شهریار و قدس بسیار کم‌تر از میزان استاندارد است

نماینده مر دم شهرستان‌های ملارد، شهریار و قدس در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر در این خصوص اظهار داشت: در حال حاضر باید جمعیت این سه شهرستان را بیش از یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر برآورد کرد، چرا که علاوه بر یک میلیون ۶۰۰ هزار نفر اهالی این سه شهرستان که نیاز به خدمات بهداشتی و درمانی دارند، ۳۰۰ هزار تبعه افغان نیز در ملارد، شهریار و قدس زندگی می‌کنند و از خدمات و امکانات استفاده می‌کنند، که باید در برنامه ریزی ها مورد توجه قرار گیرند.

حسین حق وردی اضافه کرد: در حال حاضر سرانه تخت بیمارستانی در شهرستان‌های ملارد، شهریار و قدس بسیار کم‌تر از میزان استاندارد است و جالب است، بدانید، اگر سه بیمارستان مذکور و در حال ساخت در این سه شهرستان افتتاح شود، سرانه تخت بیمارستانی در این سه شهرستان به ازای هر یک هزار نفر به هفت دهم می‌رسد، حال آنکه این سرانه طبق استاندارد کشوری باید به ازای هر یک هزار نفر دو و دودهم باشد.

این نماینده مجلس با بیان اینکه هم اکنون در شهریار دو بیمارستان و در شهر قدس یک بیمارستان فعال است، گفت: می‌بایست، تا دو ماه آینده بیمارستان‌های ملارد و شهرقدس و تا پایان سال بیمارستان امام خمینی (ره) شهریار راه اندازی شود، تا بخشی از نیازهای مردم منطقه به خدمات درمانی و پزشکی، به ویژه در شرایط کرونایی کنونی تأمین شود.

وی با بیان اینکه بیمارستان‌های در حال ساخت ملارد و شهر قدس هر کدام ۱۶۰ تختخوابی هستند، ادامه داد: دو هفته پیش به همراه فرماندار ملارد بازدیدی از روند ساخت بیمارستان ملارد داشتم، که روند پیشرفت مناسب بود، اما می‌بایست، سرعت گیرد و با تأمین اعتبار و برنامه ریزی های مناسب از تعویق در راه اندازی آن ممانعت شود.

حق وردی گفت: قطعاً پیگیری‌های لازم برای احداث هرچه سریع‌تر این بیمارستان‌ها را از طریق مجلس شورای اسلامی و مجمع نمایندگان استان تهران انجام خواهیم داد.

این نماینده مجلس از بخش خصوصی برای تجهیز بیمارستانی در شهریار برای پذیرش بیمارهای کرونایی تقدیر کرد و افزود: در بیمارستان‌های فعال منطقه نیز امکانات مناسبی برای درمان بیماران کرونایی وجود ندارد، اما تلاش کادر درمان و مدیریت بیمارستان برای خدمت رسانی به بیماران قابل تقدیر است.

تا پایان سال ۹۹ بیمارستان ملارد افتتاح خواهد شد

استاندار تهران نیز در همین خصوص به خبرنگار مهر گفت: متأسفانه استان تهران، به ویژه شهرستان‌های غرب این استان از کمبود تخت بیمارستانی رنج می‌برند و بیمارستان‌های ملارد و قدس هر کدام با ۱۶۰ تخت و بیمارستان شهریار با ۳۲۰ تخت بیمارستانی در شُرف بهره برداری است، که در صورت تزریق اعتبار شاهد افتتاح این بیمارستان‌ها تا پایان سال ۹۹ خواهیم بود.

انوشیروان محسنی بندپی با بیان اینکه در استان تهران شاهد تراکم بالای جمعیتی هستیم، اضافه کرد: در حال حاضر رئیس جمهور محترم دستوری مبنی بر تزریق اعتبار مالی و سرعت بخشیدن به اتمام پروژه‌های بهداشتی و احداث بیمارستان‌ها صادر کرده است، که برای تخصیص این اعتبار از سوی سازمان برنامه و بودجه پیگیری می‌کنیم.

با تمام این تفاسیر و شنیدن گلایه‌های مردم باید منتظر بمانیم و ببینیم مردم این شهرستان که خواسته به حقی دارند آیا دارای بیمارستان خواهند شد یا هنوز در وعده‌ها باقی می‌مانند.

کد خبر 4999404

منبع: مهر

کلیدواژه: ساخت بیمارستان غرب استان تهران ویروس کرونا روز خبرنگار بوشهر محرم 99 شیراز آمار کرونا ماه محرم شیوع کرونا عید غدیر خم شهرکرد گرگان قزوین کرمانشاه بیرجند تخت بیمارستانی شهرستان های ملارد بیمارستان ملارد سه شهرستان بیمارستان ها شهریار و قدس خبرنگار مهر هزار نفر تا پایان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۷۹۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین

اورنگ شیخ بیگلو مدیر درمان تامین اجتماعی قزوین گفت: مراکز درمانی تابعه مدیریت درمان تامین اجتماعی استان قزوین شامل ۲ بیمارستان پلی کلینیک و هفت درمانگاه شامل سینا، شهید بهشتی، حمدالله مستوفی، اقبال آذر، دهخدا، نبی اکرم، قائم و پلی کلینیک است.

این مسئول با اشاره به انجام طرح‌های مختلف غربالگری در این مراکز، بیان کرد: غربالگری کولورکتال یا روده بزرگ، برست یا پستان، کانسر سرویس یا سرطان دهانه رحم، قلب نوزاد، دیابت و فشار خون در کلینیک‌های مراکز تابعه طرف قرارداد تامین اجتماعی به انجام می‌رسد.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان قزوین یادآورشد: ۱۱ هزار و ۷۵ نفر در غربالگری روده بزرگ در سال گذشته شرکت داشتند که از این تعداد هشت مورد مثبت گزارش شد و پیگیری درمان این تعداد بیمه شده در حال انجام است و هفت هزار و ۶۲ شهروند غربالگری پستان شدند که از این نیز ۱۸ مورد مشکوک شناسایی و پیگیری لازم در خصوص درمان بیماری و ارجاع به متخصص زنان صورت گرفت.

وی ادامه داد: همچنین در غربالگری سرطان دهانه رحم نیز سه هزار و ۳۵۶ نفر شرکت کردند که ۱۱ مورد مشکوک مورد بررسی قرار گرفت و غربالگری قلب نوزادان که در بیمارستان رازی قزوین کلید خورده و از نیمه دوم سال گذشته نیز در بیمارستان تامین اجتماعی تاکستان انجام شد، طی سال گذشته در مجموع سه هزار و ۴۴۰ نوزاد غربالگری شدند که ۱۷۶ مورد مشکوک گزارش شد و آزمایش و پیگیری‌های لازم در این خصوص انجام شد.

به گفته شیخ بیگلو، ۱۶ هزار و ۹۰۰ بیمار در غربالگری دیابت و فشار خون در کلینیک‌های مراکز تابع استان ویزیت شدند که ۵۳۵ مورد دیابتیک مورد شناسایی قرار گرفتند.

این مسئول در خصوص تجهیزات پزشکی مراکز تامین اجتماعی قزوین نیز اظهار کرد: سال گذشته همچنین ۱۴۲ میلیارد ریال اعتبار جهت خرید تجهیزات پزشکی سرمایه‌ای در اختیار استان قرار گرفت که همه این اعتبارات جذب شد و ۱۶۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار نیز جهت خرید سی تی اسکن شهرستان تاکستان در اختیار این مدیریت قرار گرفت و هم اکنون از لحاظ استقرار تجهیزات پزشکی در شرایط مناسبی به سر می‌بریم.

وی در خصوص تبدیل وضعیت پزشکان، تاکید کرد: ۲۳ پزشک در سال گذشته حائز شرایط تبدیل وضعیت بودند که ۱۸ نفر آنها به وضعیت رسمی تبدیل شدند.

شیخ بیگلو افزود: در حال حاضر مشکلی که با آن مواجه هستیم این است که پزشکان تمایلی به همکاری با مراکز تابعه این مدیریت در حاشیه قزوین و دور از مرکز را ندارند و این مدیریت آمادگی لازم برای جذب متخصص و پزشک عمومی در مراکز درمانی خارج قزوین را دارد.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان قزوین بیان کرد: این مدیریت آماده عقد قرارداد با پزشکان متخصص گوش و حلق و بینی، پوست و مو، دندانپزشک، جراح مغز و اعصاب است.

تعداد اعمال جراحی انجام شده در بیمارستان تامین اجتماعی شهرستان تاکستان طی سال گذشته پنج هزار و ۱۲۷ مورد و در بیمارستان رازی قزوین نیز ۱۴ هزار و ۳۲۸ عمل بود و در حوزه ویزیت پزشک نیز طی این مدت در بیمارستان تاکستان ۲۴۳ هزار و ۹۹۰ مورد و در بیمارستان رازی قزوین هم ۴۲۵ هزار و ۷۳۸ بیمار طی این مدت ویزیت شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • سالن چند منظوره ورزشی در سنگان اشنویه احداث میشود
  • انتظار ۵ ساله مردم شهر جدید سهند برای احداث بیمارستانی مجهز
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • برپایی میز خدمت در شهرستان زرندیه
  • تقسیم استان تهران / استان تهران غربی : شهریار، ملارد، بهارستان و پرند / استان تهران شرقی : ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک
  • جزییات تقسیم استان تهران: در غرب، شهریار، ملارد، بهارستان و پرند تبدیل به یک استان می‌شوند / در شرق، ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک یک استان جدید می‌شوند
  • جزییات طرح تقسیم استان تهران از زبان استاندار: در غرب، شهریار، ملارد، بهارستان و پرند تبدیل به یک استان می‌شوند و در شرق، ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک یک استان جدید می‌شوند
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین