Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: به جهت مراجعه متعدد به بیمارستان سجاد در کنار توجه به زیرساخت‌های بهداشتی درمانی شهرستان‌های اطراف پروژه رشد زیرساختی تخت بیمارستانی بیمارستان سجاد کلید خورد که نیمه دوم سال ۹۷ مراحل ساخت آن به اتمام می‌رسد. ۱۶ دی ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۰ استانها تهران نظرات

مسعود ناصری‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شهریار با اشاره به وضعیت بیمارستان سجاد این شهرستان اظهار داشت: بیمارستان سجاد(ع) شهریار بهبود وضعیت بخش بهداشت و درمان را داشته که البته همچنان با سرانه مطلوب در این شهرستان فاصله بسیار است و لازم است این رشد در حوزه تخت بیمارستانی نیز بیشتر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به لزوم تکمیل بیمارستان امام خمینی(ره) عنوان کرد: بیمارستان امام خمینی(ره) که سال‌ها احداث آن به تعویق افتاده بود با جدیت و پیگیری مسئولان، خیرین و مردم مراحل تکمیلی آن تسریع پیدا کرده و نوید پایان احداث آن در پایان سال 97 را به ما می‌دهد که این پروژه می‌تواند در کنار بیمارستان سجاد(ع) شهریار قدری از موارد مورد نیاز بهداشت و درمان شهرستان را فراهم کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه بیمارستان سجاد شهریار به جهت محل قرارگیری و کمبودهایی که در شهرستان‌ها و مناطق اطرافش در حوزه تخت بیمارستانی وجود دارد محل مراجعه تعداد بالایی از شهروندان است تصریح کرد: ملارد و شهرقدس که دو شهرستان مجاور شهریار هستند حتی یک تخت بیمارستانی هم ندارند؛ با این حال در شهریار پرسنل بهداشت و درمان با تمام توان در حال خدمت‌رسانی به مراجعه‌کنندگان هستند.

ناصری‌پور در ادامه سخنان خود بیان کرد: به جهت میزان مراجعه متعدد به بیمارستان سجاد در کنار توجه به زیرساخت‌های بهداشتی درمانی شهرستان‌های اطراف پروژه رشد زیرساختی تخت بیمارستانی این بیمارستان کلید خورد که تاکنون مراحل قابل توجهی از آن طی شده و از پایان بهمن ماه به طور حتم وارد مرحله نازک‌کاری خواهد شد و طبق اعلام مدیریت این بیمارستان در ابتدا نیمه دوم سال 97 مراحل ساخت به اتمام خواهد رسید.

وی با بیان اینکه تکمیل بیمارستان سجاد سبب بهبود شاخص‌های اتاق عمل، تخت‌های نگهداری ویژه و همچنین دیالیز خواهد بود عنوان کرد: نگاه ویژه‌ای به شهریار خواهیم داشت که ابتدا به جهت نیازها و کمبودها و در کنار آن به جهت بار جمعیت این شهرستان و دیگر شهرستان‌های اطراف آن است.

انتهای پیام/

R7840/P1357/S6,60/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۴۴۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقسیم استان تهران / استان تهران غربی : شهریار، ملارد، بهارستان و پرند / استان تهران شرقی : ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک

به گزارش صدای ایران، استاندار تهران با اشاره به نام شهرستان‌های غربی و جنوب شرقی استان تهران، جزئیات و ملاک‌های مورد مطالعه برای تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران را تشریح کرد.

علیرضا فخاری در تشریح موضوع تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران گفت: دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهریار، ملارد، بهارستان و پرند شهر‌های این بخش و در حوزه جنوب شرقی نیز ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک جزو محدوده‌هایی است که این ۴ شهرستان مشمول طرح جداسازی می‌شوند.

تطبیق طرح تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران با شرایط امروز جمعیتی

وی افزود: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم. براساس سرشماری هوایی که از گذشته داریم در غرب استان تهران نزدیک به ۳ میلیون نفر جمعیت داریم و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

مباحث اقلیمی و جمعیتی باید به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد

استاندار تهران ادامه داد: ملاحظات سرزمینی، جمعیتی و جغرافیایی هر دو منطقه و چگونگی تأمین زیرساخت‌ها بسیار مهم است. بی تردید تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد و قطعا باید مطالعات میزان خدماتی که مردم باید در هر دو استان بگیرند، کامل شود. باید مباحث اقلیمی و جمعیتی هم به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد.

فخاری تأکید کرد: ترکیب بندی جمعیتی در بخش غربی استان تقریبا با عدم تجانس همراه است و در بخش جنوب شرقی دارای تجانس است و به لحاظ گویش و سایر مولفه‌هایی که تاثیرگذار است همانند مولفه‌های اجتماعی، ممکن است در نقاطی ناهمگونی و در جا‌هایی همگونی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید همه مولفه‌ها در مطالعات به خوبی دیده شود، اظهار کرد: نکته مهم این موضوع است که باید تصمیمات موجب آسایش و آرامش مردم باشد و تقسیمات باید به گونه‌ای باشد که در نتیجه مردم در رفاه نسبی با ایجاد تعادل در تأمین نیازمندی‌ها و رفع مطالبات قرار بگیرند.

استاندار تهران افزود: بنابراین تقسیم مدیریتی که هدف اجرای این طرح است و از این طریق نظام مدیریت را مقداری کوچک‌تر می‌کند، باید قابلیت دسترسی داشته باشد، همچنین باید به لحاظ ماهیتی و یک امر الزامی محقق شود و اگر این موارد محقق شد در امر تقسیمات موفق هستیم.

دیگر خبرها

  • بازداشت اعضای یک شرکت هرمی کلاهبردار در شهریار
  • دستگیری ۲۸ عضو شرکت‌های هرمی در شهریار
  • دستگیری ۲۸ نفر از اعضای یک شرکت هرمی در شهریار
  • انتظار ۵ ساله مردم شهر جدید سهند برای احداث بیمارستانی مجهز
  • پاتک پلیس امنیت به یک شرکت هرمی در شهریار/۲۸ نفر دستگیر شدند
  • چگونگی و مراحل رأی دادن در انتخابات الکترونیک
  • اولویت اصلی شهرداری رفسنجان تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است/ ۲۰ پروژه شهری در مراحل پایانی
  • تقسیم استان تهران / استان تهران غربی : شهریار، ملارد، بهارستان و پرند / استان تهران شرقی : ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک
  • تکمیل بیمارستان رازی کوهدشت تا پایان سال ۱۴۰۴
  • سارقان حرفه‌ای در بافق دستگیر شدند