Web Analytics Made Easy - Statcounter

در نشست خبری سازمان تامین اجتماعی، مدیر کل درمان این سازمان از رونمایی شماره ۱۴۲۰ به منظور تکریم ارباب رجوع در هفته تامین اجتماعی خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور؛ در نشست خبری سازمان تامین اجتماعی محمد تقی خسروانی مقدم، مسئول مرکز ویژه بسیج جامعه پزشکی سازمان تامین اجتماعی و مدیر کل درمان تامین اجتماعی استان تهران به ارائه برنامه‌های این سازمان در هفته تامین اجتماعی و سال جاری پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!





وی در ابتدای این نشست با بیان اینکه سازمان تامین اجتماعی بیش از نیمی از جمعیت کشور را زیر پوشش خود دارد گفت: سازمان تامین اجتماعی سازمانی پیشگام در جهت اجرای اقتصاد مقاومتی است و این سازمان متعلق به همه نسل‌ها خواهد بود که در حفظ سرمایه آن همه ما باید کوشا باشیم.



خسروانی مقدم، ادامه داد: در راستای گرامیداشت هفته تامین اجتماعی مراسم کشوری هر ساله پررنگ تر از گذشته انجام می‌شود که در استان تهران نیز این کار انجام خواهد شد.



مسئول مرکز ویژه بسیج جامعه پزشکی سازمان تامین اجتماعی، بر این موضوع تاکید کرد که اهداف سازمان توسط دکتر نوربخش، ریاست سازمان تامین اجتماعی شامل۲۷ مورد در سطح ملی و ۱۷ مورد در سطح استانی بیان شده است.



وی درباره سایر اهداف این سازمان در هفته تامین اجتماعی گفت: مهمترین هدف در گرامیداشت هفته تامین اجتماعی اطلاع رسانی به مخاطبان سازمان شامل کارفرمایان، بیمه شدگان و بازنشستگان با هدف شفاف سازی و تبیین ارائه خدمات در حوزه‌های بیمه‌ای، درمانی همچنین آشنایی آنان با وظایف، اهداف، سیاست‌ها و برنامه‌ها است.



سازمان تامین اجتماعی در استان تهران بیش از ۳۰ درصد درمان کشور را بر عهده دارد

مدیر کل درمان تامین اجتماعی استان تهران به این موضوع که سازمان تامین اجتماعی در استان تهران بیش از ۳۰ درصد درمان کشور را بر عهده دارد، اشاره کرد و گفت: ۱۰ بیمارستان، دو کلینیک، ۱۷ پلی کلینیک تخصصی و ۹ درمانگاه و بیش از ۹ میلیون نفر جمعیت زیر پوشش اصلی و تبعی ما قرار دارند یعنی افراد بیمه شده و خانواده افراد بیمه شده در استان تهران زیر مجموعه ما هستند.



حضور وزیر رفاه در مراسم افتتاح بیمارستان شهریار

وی ادامه داد: در استان تهران دو دستگاه سی تی اسکن مولتی اسلایس در بیمارستان فیاض بخش و دستگاه سی تی اسکن مولتی اسلایس در بیمارستان شهریار به بهره برداری خواهد رسید، که بیمارستان شهریار با ویدیو کنفرانس افتتاح می‌شود و در این باره نیز وزیر رفاه قول حضور داده است.



خسروانی مقدم، تصریح کرد: ارتقاء و هتلینگ بخش‌های اطفال و زنان بیمارستان امام رضا (ع) اسلام شهر، ارتقاء و هتلینگ بخش‌های جراحی و بازسازی درمانگاه بیمارستان ۱۲ بهمن شهر قدس، ارتقاء و هتلینگ بخش‌های داخلی پست آی سی یو، جراحی زنان و اطفال بیمارستان ۱۵ خرداد ورامین از دیگر برنامه‌های دیگر این سازمان است.



سامانه ۱۴۲۰ در جهت تکریم ارباب رجوع است

وی با بیان اینکه یکی از برنامه‌های جامع سازمان تکریم ارباب رجوع است، خاطر نشان کرد: سامانه ۱۴۲۰ به شکل آنلاین است که افراد برای هر نوع مشکل بیمه و درمانی زنگ می‌زنند و اطلاع رسانی بسیار جامع و کاملی را دریافت می‌کنند که این اقدام ارباب رجوع را راضی نگه می‌دارد.



این مقام مسئول ادامه داد: اگر ارباب رجوع‌ها شکایتی دارند در روزهای یکشنبه و سه شنبه ساعت ۱۴ تا ۱۷ به شکل مستقیم به سازمان مراجعه کنند.



رونمایی کشوری از سامانه ۱۴۲۰ در هفته تامین اجتماعی

وی در ادامه افزود: در این شماره تلفن کارشناسان بیمه‌ای و درمانی حضور دارند تا سوالات را پاسخ دهند و رونمایی کشوری از این طرح در هفته تامین اجتماعی انجام می‌شود.



مدیر کل درمان تامین اجتماعی استان تهران با تاکید بر اینکه در بخش ارتقاء هتلینگ در سال ۹۵ ما ۲۷ میلیارد تومان را در ۱۰ بیمارستان هزینه کردیم، متذکر شد: هتلینگ بیمارستان لبافی نژاد، بیمارستان ۱۵ خرداد ورامین، بیمارستان شهید معیری و بیمارستان شهریار در سال ۹۵ تمام شد اما هتلینگ بیمارستان‌های آیت الله کاشانی، لواسانی، شریعت رضوی، اسلامشهر و فیاض بخش در سال ۹۶ افتتاح خواهد شد.



خسروانی مقدم، به این موضوع اشاره کرد که در موضوع ارتقاء خدمات از جنبه کیفی و کمی مدنظر ما قرار دارد.



وی ادامه داد: در بحث اعتبار بخشی باید گفت که پایش اعتباربخشی توسط دانشگاه‌ها صورت می‌گیرد و نگاه ویژه ما به اورژانس است که بیمارستان فیاض بخش مانند سال‌های قبل نمره بالایی در بحث اعتبار بخشی در دانشگاه گرفته است.



خسروانی مقدم، به این موضوع که به روز شدن یکی از اعتبارات سازمان تامین اجتماعی است، پرداخت و گفت: تجهیز آمبولانس‌ها و بحث متخصصان طب اورژانس موضوعات حائز اهمیت است که در حال حاضر اکثر مراکز متخصص طب اورژانس داریم و این نوع اقدامات در راستای تکریم ارباب رجوع است.



وی درباره حذف دفترچه بیمه درمانی یادآور شد: از جمله اموری که سالها مغفول مانده بود موضوع هتلینگ، تجهیزات، رادیولوژی و حذف دفترچه است که حذف درفترچه بیمه یک طرح ملی محسوب می‌شود.



مدیر کل درمان تامین اجتماعی استان تهران به مزایای حذف دفترچه پرداخت و بیان کرد: کاهش برگه دفترچه، عدم نیاز به مراجعه متعدد بیمه شدگان، تسهیل در خدمت رسانی به بیماران سرپایی، سهولت دسترسی پزشکان به سوابق پزشکی بیماران از مزایای حذف دفترچه است.



وی در ادامه افزود: تلاش می‌کنیم تا بیمار با احراز هویت و با ارائه کد ملی خدمات لازم را دریافت کند تا استفاده از دفترچه‌های بیمه صفر شود و به این شکل پزشک تمامی رزومه بیمار را می‌بیند.



خسروانی مقدم، ادامه داد: همچنین تلاش می‌کنیم تا به واسطه سیستم فکس به شکلی پیش رویم تا پزشک عکس سی تی اسکن بیمار را با موبایل خود بتواند ببیند و نیاز به جا به جایی عکس‌های پزشکی نباشد.



آخرین قدم در ارائه خدمات پرونده الکترونیک بیمار است

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه آخرین قدم در ارائه خدمات پرونده الکترونیک بیمار است، خاطر نشان کرد: در پرونده الکترونیک بیمار تمامی اطلاعات پزشکی شامل تعداد ویزیت، داروهای دریافتی، بستری شدن و سایر اطلاعات در آن مشخص است که البته بستر این اقدام باید از طریق وزارت بهداشت ایجاد شود.



در ادامه نشست خبری سیروس دانش شهنی، معاون درمان سازمان تامین اجتماعی استان تهران گفت: به دنبال این هستیم تا با ایجاد هتلینگ در برخی مناطق، نیاز بیماران را به تهران کم کنیم چرا که ارتقاء هتلینگ باعث افزایش کیفیت در شهرستانهای استان تهران می‌شود.



وی به این موضوع پرداخت که افتتاح رادیوتراپی کشوری یکی از اقداماتی بود که انجام شد و هم اکنون بیماران برای درمان به تهران می‌آیند که تمامی هزینه آن رایگان است.



دانش شهنی، با بیان اینکه در سال ۹۵ تعداد ۹ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر بیمه شده به شکل درمان مستقیم از پزشکان ما خدمات دریافت کردند، تصریح کرد: در قالب ۱۱ بیمارستان ۱۶۸۰ تخت فعال در کل تهران داریم؛ در سال گذشته ضریب اشغال تخت ۳/۷۳ درصد شده بود که عدد مناسبی است، در سال ۹۵ حدودا ۱۳۰ هزار بستری داشته‌ایم و نزدیک به ۸۷ هزار عمل جراحی انجام شده است.



معاون درمان سازمان تامین اجتماعی استان تهران در ادامه افزود: در بخش درمان مستقیم با رشد مراجعه کننده مواجه بودیم؛ در بخش پزشکان عمومی دو و نیم درصد، متخصصان سه درصد و دندانپزشکان ۷ درصد مراجعه داشیم.



وی به بیان این موضوع که در درمان غیرمستقیم جمعا در تهران ۸۲۱۵ مطب، آزمایشگاه، رادیولوژی، سی تی اسکن، بیمارستان، مرکز دیالیز طرف قرار داد داریم پرداخت و گفت: ۲۴۰۸ پزشک عمومی، متخصص و دندانپزشک همچنین ۲۳۵۷ داروخانه طرف قرارداد ما هستند.



در ادامه نشست خبری نیز دکتر کریمی، معاون اداری مالی سازمان تامین اجتماعی سخنانی را بیان کرد و گفت: در سال ۹۵ در بخش درمان مستقیم بالغ بر هزار میلیارد تومان هزینه شده و در بخش درمان غیرمستقیم بالغ بر سه هزار میلیارد تومان هزینه درمان غیرمستقیم ما شده است که معمولا بین ۱۵ تا ۲۰ درصد روند رو به افزایش است.



وی در پایان خاطرنشان کرد: در سال ۹۵ در درمان مستقیم ۶۷ میلیارد تومان هزینه پزشکان ما بوده است؛ همچنین داروخانه‌ها ۷۷۸ میلیارد هزینه غیرمستقیم و بیمارستانها ۲۳۵۳ میلیارد تومان هزینه داشته‌اند.



انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۷۴۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن

سعید کریمی٬ معاون درمان وزارت بهداشت گفت: یک سری از بیمارستان ها در سطح تهران اقدام به جمع آوری نماهای کامپوزیت خود کرده اند و در این خصوص اخطارهای جدی به مراکز درمانی داده شده است. 

او بیان کرد: یک ساختمان بیمارستان حضرت رسول تخریب شده است و به نظر می رسد ساختمان دیگر هم به دلیل ناایمن بودن تخریب شود. بیمارستان جایگزین برای مرکز درمانی حضرت رسول در نظر گرفته شده است. 

معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: مراکز درمانی نیازمند به بازسازی ، با مقاوم سازی بیمارستان می توانند به قعالیت خودشان ادامه دهند. صدور پروانه های ۱۰۰ بیمارستان که پروانه خود را تمدید نکرده بودند٬ با سرعت و طبق قوانین در حال انجام است.

کریمی تاکید کرد: طبق قانون بیمه ها باید ظرف مدت دو هفته ۶۰ درصد از معوقات  خود را پرداخت و در عرض سه ماه باید به طور کامل تسویه کنند.

وی اضافه کرد: بیمارستان گاندی پرونده قضائی داشته؛ اما در زمینه پرونده فعالیتش در سامانه صدور پروانه بعد از ایمن سازی ساختمان درخواست فعالیت دوباره خود را به ثبت رسانده است.

معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: بررسی ها نشان می دهند که ۹ بیمارستان کلاس بی تشخیص داده شده اند که مراکز درمانی که قابلیت بازسازی دارند، با تخصیص بودجه لازم این کار برایشان انجام می شود و در غیر این صورت ساختمان بیمارستان جایگزین برای آن ها در نظر گرفته می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • دیدار امیرعبداللهیان و فیصل بن فرحان در بانجول
  • حضور وزیر خارجه در افتتاحیه پانزدهمین اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی
  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت
  • خبر مهم از قانون کار و قرارداد کارگران/ وزیر کار: اصلاح قانون کار و دائمی شدن قرارداد کارگران در نوبت رسیدگی هیات دولت است